ISI FORM

Nama:
h/phone
pesanan
alamat
isikan form anda disini untuk memudahkan pihak kami mengambil pesanan dari anda.Harap maklum

Selasa, 18 Julai 2017

KOLEKSI ROYAL SILK SATIN

JUST ARRIVED

 ๐Ÿ’•EXLUSIVE ROYAL SILK SATIN BOARDER DESIGN ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
 ✔️Kain royal yg terbaik ketampilannya yg bergaya sesuai ke semua majlis
 ✔️Bidang 45 / sepasang 4m

 *berminat WhatsApp
019-5675240

 

KOLEKSI KAIN DULL SATIN HEAVY

DULL SATIN HEAVY KEMBALI MENYENGAT UTK TAHUN 2017!!! . .

 Uishhhhh... tengok warna dia.. Menarik ke menarik.? Shining dia nampak mewah kan.. Bukan shining yg mengerikan tu tau hakak2.. hehhe . . " baju yg akak beli haritu ingat nak buat kenduri kawen sepupu.. tapi bila sampai kain cantik sgt x jadi buat kenduri.. nak buat baju raya.." pn.

Shamsiah hashim . . " salam sis.. ada kaler apa lg sis.. saya tolong kawan ni ciyan dia tgk kain saya lawa dia nak order jugak"- cik safiah . . " sis.. memang tak pernah menyesal beli kain sis.. kain dia sedap.. jahit pun senang" - pn hamidah . . ==================

DULL SATIN HEAVY ==================
 ✔ BIDANG 45
✔ SEJUK
✔ BERAT
 ✔ LESS IRON
✔ TIDAK MUDAH RENYUK
✔ PERMUKAAN DALAM YG LEMBUT- TIDAK GATAL ✔ TEBAL
✔ SESUAI UTK KAUM ADAM JUGAK
✔ ADA HAMPIR 50 PILIHAN WARNA GLEMER .

apa tunggu lagi hakak2. Cepat sebelum warna tema akak licin ..
Berminat WhatsApp
019-5675240

 

KOLEKSI KAIN ISABELLA

ISSABELLA 1.0- PROMOSI -READY STOCK-

Material :- High Quality Nippon Silk lembut sejuk tebal.. Kualiti sama mcm Maleficent @ akar Bidang/Lerang :- 60" untuk 1psg baju, ukuran 3.5m sudah mencukupi.. Boleh request meter Material:- Material sangat lembut, flowy dan berat. kain lembut. Kain tebal dan yg penting x panas. Jenis tidak renyuk..

 6 Colour =•=•=•=•=•=•=•=•=•=
LA1 - Blue
LA2 - Red
LA4 - Purple
LA5 - Mint Green
LA6 - Yellow

Warna mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan & setting screen monitor/ henset anda harap maklum!!
 Berminat WhatsApp
019-5675240

 

KOLEKSI KAIN CARNATION SILK

Hai sayang2 semua.. Lepas raya semua tanya kain baru kan ni dia SW belanja cuci mata lagi.. Kain baru.. Kain baru.. Cepat Order sblm kami closed order ye.. TQ sayang2..

CARNATION SILK
Bidang/Lerang :- 60" untuk 1psg baju, ukuran 3.5m sudah mencukupi. Jika nak beli lebih dari ukuran tu pun bole.. Boleh request meter Material :- High Quality Japanese Dull Silk lembut sejuk tebal.. Permukaan kain gebu dan berkilat sedikit.. Kain sangat lembut, flowy dan berat. Yg penting x panas. Jenis tidak renyuk..

5 warna Carnation Silk =•=•=•=•=•=•=•=•=•=
CN1 - Turqoise
CN2 - Rose Pink
CN3 - Purple
CN4 - Lavender
CN5 - Yellow

 Warna mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan & setting screen monitor/ henset anda harap maklum!!

Berminat WhatsApp
 019-5675240

 

KOLEKSI PEPLUM SALOMA

Dah fikir nak pakai apa untuk open house raya ni? Kalau belum akak nak suggest PEPLUM SALOMA 2.0 *Terasa zaman ala2 saloma bila memakainya ๐Ÿ˜. Atas permintaan customer kami restock semula peplum saloma dengan warna yg lebih freshhh dari ladang ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒธMaterial : como crepe ๐ŸŒธSongket Tenun di hujung lengan ๐ŸŒธSaiz : XS S M L XL ๐ŸŒธ10 warna cecantik ๐ŸŒธwudhu friendly (boleh singsing hingga siku) ๐ŸŒธBf friendly ๐ŸŒธKain skirt duyung ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•

HARGA JUALAN RM119 FREE POs

## warna mungkin 5%-15% berlainan… akibat pencahayaan di studio atau screen di handphone/laptop masing-masing

Berminat WhatsApp 019-5675240