ISI FORM

Nama:
h/phone
pesanan
alamat
isikan form anda disini untuk memudahkan pihak kami mengambil pesanan dari anda.Harap maklum

Rabu, 25 Januari 2017

BAJU KURUNG SONGKET..READY MADE

Raya dah nak datang..
Blh dapatkan baju kurung ready made
Blh pilih saiz.....

Berminat WhatsApp ye
019-5675240

KAIN SONGKET RAYA 2017

Sangat Rugi kalau tk grab BUNGA TONA ni👇👇👇

- Printing yang sangat-sangat sharp
- Kain cotton gred AAA 100% cotton- GARENTI
- Mudah digosok. Tahan Lasak
- Evergreen quality
- Kain tak luntur warna. Tidak kecut
- Paling best sngt serap peluh

Kami jual hanya yg berkualiti tinggi. Dah lama terbukti dalam pasaran cotton design exclusive kami mendapat sambutan sangat hebat dlm dunia pencinta cotton.

Cepat! sementara stok masih ada.
10warna terang bakal jadi rebutan.

READY STOK NOW❗

JANGAN TERLEPAS ok!

EXCLUSIVE DESIGN
〰〰〰〰〰〰〰
📌Material Japanese Cotton Best Quality
📌Bidang 45
✂️4 meter/spsg
✂️Boleh potong lebih meter
✂️min potong 2 meter
________________________________________________

*Semua harga termasuk pos.
________________________________________________

WhatsApp 019-567524

0

KOLEKSI KAIN DULL SATIN HEAVY...

DULL SATIN HEAVY KEMBALI MENYENGAT UTK TAHUN 2017!!! . .

Uishhhhh... tengok warna dia.. Menarik ke menarik.?

 Shining dia nampak mewah kan.. Bukan shining yg mengerikan tu tau hakak2.. hehhe . . "
baju yg akak beli haritu ingat nak buat kenduri kawen sepupu.. tapi bila sampai kain cantik sgt x jadi buat kenduri.. nak buat baju raya.." pn. Shamsiah hashim . . " salam sis.. ada kaler apa lg sis.. saya tolong kawan ni ciyan dia tgk kain saya lawa dia nak order juga . . " sis.. memang tak pernah menyesal beli kain sis.. kain dia sedap.. jahit pun senang" - pn hamidah . .

================== DULL SATIN HEAVY ==================
 ✔ BIDANG 45
✔ SEJUK
✔ BERAT
✔ LESS IRON
✔ TIDAK MUDAH RENYUK
 ✔ PERMUKAAN DALAM YG LEMBUT- TIDAK GATAL ✔ TEBAL
✔ SESUAI UTK KAUM ADAM JUGAK ✔

ADA HAMPIR 50 PILIHAN WARNA GLEMER . . apa tunggu lagi hakak2.. Dah boleh choose tema raya dah kak..
Berminat WhatsApp tau
019-5675240

KAIN PASANG SWEET2...

Kain yg sangat cantik
dan eksklusif...

Jom2 pakat bli,nak borong pun blh.
Berminat WhatsApp tau
019-5675240



KAIN EKSKLUSIF....

HARI YG HEBAT BERMULA DENGAN PENAMPILAN YG HEBAT.. BETUL KE BETUL..? . .

Kalau kita pakai baju yg cantik.. Rasa lebih yakin kan... Lebih semangat nak g keje.. Segalanya lebihhhhhhh.. . .

Dengan material yg berkualiti Yg sejuk.. berat.. less iron.. Desing menarik.. complete kan.. . . Pilih aje design mana yg paling sentap :)) . .

 Kita ada byk kaler.. mesti ada 1 yg menjadi peberet hakak2 kan.. : ) . . Rugi tau kalo x grab utk raya Sbb stok sgt2 limited 1st come 1st serve . . Lg 1 kan kak... usha2 la kakak tailor tu.. bila last amik tempahan raya 2017..

opssyyy.. its just around the corner uols... kita ingatkan aje.. jgn kecam kite hehehe . . Last! Last!.. kita ada jugak sediakan material utk kaum adam tau.. haaa sedondon seirama.

Berminat WhatsApp 019-5675240